La ciutat que volem, el projecte de ciutat que ens agradaria fer realitat durant els pròxims quatre anys.  Una ciutat més participativa, amb oportunitats per a totes les persones, més justa, sense exclusions. Una ciutat en la qual les persones tenen faena i reben un salari que els permet viure amb dignitat.

Per al col·lectiu de Compromís per Onda el programa electoral és  important.

El trobareu en format pdf.

Només cal clicar ací ➡ Onda programa electoral valencià

Són moltes hores de treball, de converses amb associacions i entitats. És el nostre “somni”, un projecte factible que toca de peus a terra i que podem fer realitat. Només cal voluntat política i, és clar, el vostre suport per incrementar la nostra presència a l’Ajuntament.

Hem penjat al web el programa electoral que hem elaborat durant setmanes. Així, qualsevol persona el pot consultar a internet, des del mòbil, l’ordinador, una tauleta.