Consulta el programa electoral en valencià

La ciutat que volem, el projecte de ciutat que ens agradaria fer realitat durant els pròxims quatre anys.  Una ciutat més participativa, amb oportunitats per a totes les persones, més justa, sense exclusions. Una ciutat en la qual les persones tenen faena i reben un salari que els permet viure amb dignitat.

Per al col·lectiu de Compromís per Onda el programa electoral és  important.

El trobareu en format pdf.

Només cal clicar ací ➡ Onda programa electoral valencià

Són moltes hores de treball, de converses amb associacions i entitats. És el nostre “somni”, un projecte factible que toca de peus a terra i que podem fer realitat. Només cal voluntat política i, és clar, el vostre suport per incrementar la nostra presència a l’Ajuntament.

Hem penjat al web el programa electoral que hem elaborat durant setmanes. Així, qualsevol persona el pot consultar a internet, des del mòbil, l’ordinador, una tauleta.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *