Reflexió de Lluís Pastor

Be doncs, ahir eleccions i amb un gran resultat per a la coalició Compromís-Podem aconseguint 9 diputats al congrés, ha sigut una campanya difícil en la que tots i totes hem aportat el màxim que hem pogut, agrair als que heu vingut a tots els actes que hem fet a Onda, tant al dinar del primer dissabte amb la ja diputada Àngela Ballester i els diputats Cesar Jiménez i Marc Pallarés com a l’acte al druida amb les candidates, la ja diputada Marta Sorlí i la que s’ha quedat a les portes (per desgràcia) Claudia Varella, repetint Cesar Jiménez i la presencia de Antonio Montiel, síndic de Podem a la Generalitat, també a l’últim acte al que van acudir el candidat Pau Sancho, la diputada Mònica Àlvaro i el diputat i alcalde de l’Alcora Victor Garcia junt a representants dels sindicats en el que vam tindre un debat molt interesant sobre la indústria ceràmica. Ha sigut una campanya plena de tensions, no ho amagaré, però crec que ara tots hem de fer autocrítica i no culpar només als altres dels errors que haguem pogut cometre, tant per organització com per altres temes, a pesar d’això el resultat està ahí i anima a seguir treballant. Una llàstima no haver incorporat a Unitat Popular, igual que abans totes les parts deuran fer-se mirar perquè no han sigut capaços d’anar de la mà perquè tots tenim la nostra part de culpa. Per acabar, pareix que tindrem un grup propi valencià que defenga els nostres interessos, els del PAÍS VALENCIÀ, ficant davant de tot a les persones però sense oblidar qui som i on volem anar. Moltes gràcies a les mes de 2500 persones que han confiat amb nosaltres a Onda.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *